Stand reservering

aanmelden n.b.t.d. 2024

Reserveer uw standplaats voor de De Nationale Franse Bulldog Dag 2024. We verzoeken u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het versturen van het inschrijfformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen. Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@nationalefransebulldogdag.com.

Let op: Helaas hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een aanmelding biedt dus geen garantie op een plek. We streven naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod. In verband met de grote interesse adviseren wij u om u zo snel mogelijk aan te melden.

aanmelden Standhouder

Informatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Vorm van stand
* andere afmetingen in overleg
Vermeld hier zo duidelijk mogelijk wat er gedoneerd wordt voor de loterij.
Algemene Standhouderbepalingen

Een standplaats is geheel gratis! Wel vragen wij u om een waarborgsom en een (kleine) donatie voor de loterij. 

Waarborg

De standhouder dient een waarborgsom te voldoen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. De hoogte van de waarborg ligt aan de gekozen standplaats. U ontvangt hiervoor tijdig een factuur.
De standhouder krijgt uiteraard de borg geheel terug bij het achterlaten van een schone en onbeschadigde standplaats. Eventuele kosten voor reiniging en/of herstel van de standplaats worden verrekend met de borg. Het duurt tussen de vijf en vijftien werkdagen om uw borg terug te krijgen.

Algemene annuleringsvoorwaarden

Indien u genoodzaakt bent uw standplaats te annuleren, dan worden hiervoor annuleringskosten in rekening gebracht. Deze betreffen tot twee maanden voor het evenement 10% van de waarborg, tot één maand voor het evenement 25% van de waarborg, minder dan één maand voor het evenement 50% van de waarborg en twee weken voor aanvang het volledige bedrag. Annulering dient schriftelijk te gebeuren.

Plattegrond

Extra aandacht voor uw bedrijf

Alle aangemelde standhouders worden met naam vermeld op onze website. Dit geeft de bezoeker inzicht in wat de standhouder aanbiedt. De vermelding zal tot het volgende evenement online blijven staan.

Inclusief:

  • Bedrijfsnaam
  • Logo of afbeelding van het bedrijf
  • Adres- en contactgegevens
    Link naar eigen website en/of social media
  • Tekst over bedrijf en/of producten
  • Eventuele aanbieding die geldig is tijdens de Nationale Franse Bulldog Dag
Scroll to top