Standhouders informatie

Deelnemen

Neem deel en geniet met ons mee. Uw deelname is snel geregeld via het online inschrijfsysteem.

De Nationale Franse Bulldogs Dag heeft veel verschillende soorten deelnemers: bedrijven met halsbanden en riemen, hondenvoer en snacks, hondenkleding, hondenspeelgoed, verzorgingsproducten, leuke gadgets, unieke cadeaus, workshops, verenigingen, en ga zo maar door. Iedereen met een onweerstaanbaar honden (franse bulldog) aanbod is bij ons welkom.

De voorwaarde voor deelname is dat 80% van uw aanbod écht met honden (franse bulldogs) te maken heeft. Om de kwaliteit van het evenement te bewaken bekijken wij bij elke aanmelder of het aanbod voldoende is en of er niet te veel aanbieders met hetzelfde aanbod aanwezig zijn.

Omzet

door directe verkopen

Honderden bezoekers in uw doelgroep komen genieten op het evenement van al het moois van de Franse Bulldogs en doen graag ook aankopen om mee naar huis te nemen.

Live ontmoeten

van uw doelgroep

U brengt uw aanbod direct onder de aandacht en kunt met potentiële kopers in gesprek gaan om te horen wat zij van u vinden. Daarnaast vergroot u direct uw  naamsbekendheid.

Ideale omgeving

voor het maken van fans

U staat tussen goede andere aanbieders van honden producten. En er is een goede sfeer waar mensen blij van worden. De beste omgeving voor een positieve ervaring en om fans te maken voor uw aanbod.

Scroll to top